Vrijwilligers gezocht!

Sportpret is continu opzoek naar extra lesgevers/vrijwilligers voor verschillende opdrachten.

Hieronder vindt u algemene opdrachten, indien u opdrachten wilt bekijken voor stad Antwerpen of stad Turnhout kan u op volgende pagina’s terecht.

Vrijwilligers gezocht Antwerpen!

Vrijwilligers gezocht Turnhout!

Sponsorverantwoordelijke

Animatieclip ontwikkelen

 

Sponsorverantwoordelijke

Taak: U bent verantwoordelijk voor het toeleiden en behouden van sponsors voor onze organisatie. U werkt pro actief en benaderd bedrijven/netwerken met ons sponsordossier. Daarnaast denkt u actief mee over ons sponsordossier en hoe we dit kunnen verbeteren. Indien er sponsors worden aangetrokken bent u hiervoor ook contactpersoon.

Vereisten: Communicatief en overtuigend.

Tijd: U bepaald zelf hoeveel en wanneer u hiervoor tijd vrijmaakt.

Vergoeding: Geen. Mogelijke onkosten kunnen worden vergoed.

***

Animatieclip ontwikkelen

Taak: U bent creatief en origineel en u heeft zin om een korte animatieclip te maken over Sportpret vzw. In deze clip van ongeveer 1-2 minuten wordt op een leuke manier voorgesteld wat Sportpret is en wat we doen. De bedoeling is om deze clip te gebruiken als reclamemateriaal/uithangbord van onze vereniging.

Vereisten: U bezit zelf de nodige software om deze animatieclip te ontwikkelen. Tijdens de voorbereidingen werkt u samen met een vrijwilliger van Sportpret om de inhoud samen te stellen, samenwerking is dus belangrijk.

Tijd: U heeft zelf inspraak wanneer de deadline van dit project wordt gelegd.

Vergoeding: In onderling overleg te bepalen. Mogelijke kosten worden vergoed.

***