Start Sportpretdagen Antwerpen deze zomervakantie

Op 9 juli startte onze Sportpretdagen in Antwerpen.

We organiseren deze zomer 14 sportdagen, 3 uitstappen naar Sportopia en 2 rolschaatsdagen. Samen goed voor 19 Sportpretdagen in Antwerpen deze zomervakantie! We eindigen op 10 augustus.

Elke dag is er plaats voor 30-35 kinderen om te komen sporten en spelen. Elke dag krijgen ze een koek en twee stukken fruit, de eerste dag ook een leuke sport T-shirt. Deze Sportpretdagen zijn uiteraard niet mogelijk zonder de steun van onze vrijwilligers die zich een hele zomer inzetten om voetbal, basketbal, badminton, tennis, handbal, hockey,.. te geven aan al deze kinderen. We hopen deze zomer zeker 750 deelnames te bereiken.

Uiteraard kunnen we dit enkel doen dankzij de steun van jullie, onze donateurs, en onze sponsors en subsidies. Onze activiteiten zijn zeer bewust gratis voor de deelnemers maar er is uiteraard wel een kostprijs aan verbonden. Het kost ongeveer 5 euro om 1 kind een dag te laten sporten en spelen.

We willen graag de Nationale Loterij en haar spelers bedanken voor de ondersteuning die zij dit jaar bieden aan ons. Dankzij hun ondersteuning konden we onder andere alle T-shirts voor dit jaar aankopen.

Wilt u ons ook graag steunen? Bezoek zeker onze “steun ons” pagina eens!