Sportpret crowdfunding

Eindelijk is het zover! Nu kan je Sportpret nog makkelijker steunen dan ooit! Ben je van plan om een (sportieve) actie te leveren en wil je dit koppelen aan een fondsenwerving? Dan bent u de persoon waarvoor we “Sportpret crowdfunding” voor ontwikkeld hebben. U kan na 1 formulier in te vullen beschikken over een persoonlijke evenementpagina die u op uw beurt kan verspreiden in uw eigen netwerk.

Giften worden rechtstreeks aan Sportpret gestort, geen tussenpersonen of -organisaties, en dus ook geen overbodige kosten! Op de handige evenementenpagina kan je een begeleidende tekst plaatsen en een toepasselijke foto van uw actie. Verder vermeld u een einddatum en streefbedrag.

Wij zorgen voor een duidelijke pagina en updaten dagelijks de binnengekomen giften. Donateurs kunnen ook commentaren achterlaten op jouw evenementpagina en jij kan ze ook via deze weg bedanken of van updates voorzien!

Waar wacht je nog op? Lanceer vandaag nog jouw actie hier!