Nancy stopt, Eva start!

Zoals jullie allemaal weten heeft Sportpret een partnerschap met de Cronos Groep. Dit houdt in dat Cronos ons ondersteunt met een deeltijdse medewerker die zich inzet om Sportpret verder te laten groeien.

Sinds oktober 2018 is Nancy bij ons actief. Nancy heeft een nieuwe uitdaging aangenomen en stopt bij Cronos en dus ook bij Sportpret. Daarom start Eva Torfs bij Sportpret om de taken van Nancy over te nemen. Eva werkt momenteel samen met Lies voor Level 21, een organisatie die educatieve spelen ontwikkelt voor scholen. Eva, met de ondersteuning van Lies, gaat instaan voor de verdere uitbreiding van Sportpret in Vlaanderen.

We wensen Eva veel succes bij haar nieuwe uitdaging bij Sportpret! Daarnaast willen we ook Nancy bedanken voor haar creatieve ideeën, inzet en enthousiasme!