Nieuwe medewerker gestart!

Sinds 22 januari is Lorijn gestart bij Sportpret. Lorijn gaat de activiteiten in Oost-Vlaanderen en Brussel/Vlaams Brabant in goede banen leiden. Zoals jullie reeds konden lezen in een vorig bericht, zijn we volop bezig om erkend te worden als landelijk jeugdwerk bij departement Jeugd van de Vlaamse Overheid.

Daarbij is één van de voorwaarden om in minstens vier verschillende provincies actief te zijn met activiteiten. In de provincie Antwerpen (Antwerpen Noord, Antwerpen Kiel, Antwerpen Luchtbal, Turnhout, Arendonk) en Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas) zijn we reeds langer actief. Sinds oktober 2019 zijn we ook gestart in Limburg (Genk) met een werking.

Ken je mensen die in Sint-Niklaas, Limburg, Leuven of Brussel wonen en als vrijwilliger willen helpen? Laat hen zeker contact opnemen!