Vacature! Projectmedewerker Genk

Sportpret zoekt voor de werking in Genk een deeltijdse projectmedewerker.

Samen met de provincieverantwoordelijke sta je in voor het aanbod in Genk. Je hoofdtaken bestaan erin de verschillende activiteiten vlot te laten verlopen door het zoeken en inplannen van lesgevers, contacten met partners, scholen, stad,.. om zo tot succesvolle activiteiten te komen.

Als enige medewerker voor de werking van Genk zoeken we een zelfstandige werker die ook vlot kan communiceren naar directe leidinggevende, partners,..

Je komt terecht in een warm team van 7 collega’s die actief zijn over heel Vlaanderen. Je krijgt een flexibel uurrooster, een loon conform de afgesproken barema’s, een transportonkostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding. Daarnaast krijg je kansen om vormingen en bijscholingen te volgen.

De volledige vacature met alle details kan je hier downloaden:

VACATURE VRIJWILLIGERSCOACH/PROJECTMEDEWERKER GENK