Gezocht: leden werkgroepen

Zin om mee het verschil te maken? Sportpret zoekt voor haar verschillende werkgroepen nog extra leden. Hieronder vind je meer informatie terug.

Werkgroep Vrijwilligers

Ben je enthousiast om onze vrijwilligerswerking te ondersteunen door mee na te denken over duidelijke regels en afspraken, vormingsaanbod uit te werken, vrijwilligers (nog) meer inspraak te geven,..? Dan is deze werkgroep iets voor jou!

Stuur een mailtje naar amy@vzwsportpret.be als je graag lid wilt worden van deze werkgroep. Amy is de verantwoordelijke bestuurder voor deze werkgroep.

Werkgroep Integriteit

Zowel in de sportsector als de jeugdsector is er een steeds groter bewustzijn rond (persoonlijke) integriteit. Hoe kan Sportpret er voor zorgen dat binnen de vereniging geen ongewenst gedrag voorkomt? Rond deze centrale vraagt denkt deze werkgroep na. In een eerste fase is dit vooral een meer theoretische benadering met het opstellen van ons eigen integriteitsbeleid, maar ook meer praktische zaken komen aan bod: anti pesten, API, meldpunt,..

Stuur een mailtje naar api@vzwsportpret.be als je graag lid wilt worden van deze werkgroep. Nisa is de verantwoordelijke bestuurder voor deze werkgroep.

Werkgroep (Nationale) Campagne

Sportpret is soms nog een nobele onbekende. Om hier verandering in te brengen zet de werkgroep Campagne zich in om Sportpret meer bekendheid te geven. Denk hierbij aan het uitwerken van promofilmpjes, sociale media campagnes,..

Stuur een mailtje naar toon@vzwsportpret.be als je graag lid wilt worden van deze werkgroep. Toon is de verantwoordelijke bestuurder voor deze werkgroep.