Vacature brugfiguur sport Antwerpen

Sportpret werft aan! Aangezien één van onze medewerkers gekozen heeft voor een nieuwe uitdaging gaan we op zoek naar een nieuwe brugfiguur sport voor onze werking in Antwerpen.

Als brugfiguur zorg je voor de ideale samenwerking tussen Sportpret en scholen, sportclubs, (buurt)sportdiensten, sociale organisaties en voorzie je een eigen laagdrempelig aanbod dat complementair is met het bestaande aanbod. Het aanbod focust op kinderen tussen 3 en 12 jaar die opgroeien in de wijk en financieel kwetsbaar zijn.

De vacature is voor een deeltijdse betrekking, met mogelijkheid om hier nieuwe projecten (en uren) bij te combineren in de (nabije) toekomst. Sportpret is een organisatie die de afgelopen jaren sterk is gegroeid en waarbij nog heel wat opportuniteiten zijn.