VACATURE PROJECTMEDEWERKER ACTIVITEITEN (M/V/X) SPORTPRET VZW (60%) AFDELING ANTWERPEN/VILVOORDE + GEZONHEIDSMEDEWERKER

Voor de sport- en spelactiviteiten die plaatsvinden in Antwerpen (stad) en Vilvoorde zoeken we een nieuwe collega.

Als projectmedewerker zorg je voor de ideale samenwerking tussen Sportpret en scholen, sportclubs, (buurt)sportdiensten, sociale organisaties en voorzie je een eigen laagdrempelig aanbod dat complementair is met het bestaande aanbod. Het aanbod focust op kinderen tussen 3 en 12 jaar. Daarvoor bouw je een vrijwilligerswerking op die je zelf uitbreid en opvolgt. Zelfstandig werken aan middellange doelstellingen geeft jou voldoening en door samenwerkingen met lokale partnerorganisaties lukt het je om iedereen te betrekken. Jij zorgt ervoor dat kinderen in de verschillende wijken van Antwerpen en Vilvoorde aan het bewegen geraken! Je bent ondernemend genoeg om nieuwe projecten uit te werken en opportuniteiten te zien. Je bent niet verlegen om zelf ook sporadisch als lesgever aan de slag te gaan indien nodig. Dit vul je aan met een lokale vrijwilligerswerking die je zelf uitbreid en begeleid. Je wordt ondersteund en gecoacht door de regioverantwoordelijke waarmee je nauw samenwerkt. 

Het merendeel van de tewerkstelling gaat door in de werking van Antwerpen (40%), een deel (10%) gaat over de werking in Vilvoorde en een ander klein deel (10%) bevat het geven van workshops rond gezonde voeding en bewegen aan jonge kinderen .