Help je met een fruitpakket?

Waarom fruit?

Op al onze activiteiten delen we aan elke deelnemer één of twee stukken fruit uit. Zo willen we kinderen in armoede sensibiliseren over een gezonde eetgewoonte, kinderen laten kennismaken met allerlei fruitsoorten en inzetten op een gedragsverandering. Namelijk, na sporten of spelen een gezond stukje fruit in plaats van een ongezonde koek of snack.

Fruit dat tijdens onze Sportpretdagen wordt verdeeld.

Met meer dan 100 activiteiten, en meer dan 3000 deelnames is dat een hele lading fruit! Deze zomer schatten we zo’n 5000 stukken fruit te verdelen. Helpen jullie mee om al dat fruit aan te kopen?

Vul hiernaast jouw bijdrage in, en steun zo met gezonde tussendoortjes voor onze deelnemers. Kies voor ‘Donatie fruitpakket’.


Fruitpakket 1 – €5

Een aanbod van 16 stukken fruit, we voorzien steeds een mix van appel, peer, banaan, appelsien, kiwi, nectarine, pruim,..


Fruitpakket 2 – €15

Een aanbod van 50 stukken fruit, we voorzien steeds een mix van appel, peer, banaan, appelsien, kiwi, nectarine, pruim,..


Fruitpakket 3 – €40 – fiscaal attest!

Een aanbod van 135 stukken fruit, we voorzien steeds een mix van appel, peer, banaan, appelsien, kiwi, nectarine, pruim,..

Elke andere bijdrage is uiteraard ook welkom! Bovenstaande pakketten zijn slechts ter indicatie.

Ik steun met gratis fruit!

Vul hieronder jouw gegevens in en betaal eenvoudig online.

Vanaf €40 ontvangt u een fiscaal attest, vul dan zeker uw adres in!

Naam*

E-mailadres*

Straat

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bericht

Bedrag €*