Ik zeg NEE tegen kinderarmoede!

Sportpret zoekt 100 Sportpretvrienden die samen met Sportpret NEE tegen kinderarmoede zeggen. Kinderarmoede is een problematiek die vaak te weinig aandacht krijgt. Toch heeft kinderarmoede een grote invloed op onze maatschappij. In dit blogbericht lees je hoe groot het risico op kansarmoede is in jouw provincie. In provincie Antwerpen bedraagt deze maar liefst 17,6%. Bijna 1 op 5 kinderen groeit dus op in een situatie waarin het niet de kansen krijgt die het verdient. Sportpret zorgt ervoor dat deze kinderen gratis kunnen deelnemen aan laagdrempelig vrijetijdsaanbod. Zo helpen we deze kinderen met hun ontwikkeling door te leren bewegen, samenspelen, vrienden maken, motorisch te ontwikkelen,..

We zoeken 100 Sportpretvrienden die ons daarin willen steunen. Zeg ook NEE tegen kinderarmoede en steun ons met een gift van €5. Lukt het je niet om ons financieel te ondersteunen? Geen probleem! Deel onze campagnefoto (hier te downloaden) op jouw sociale media om iedereen bewust te maken van de problematiek.

Je kan hieronder registeren en, als je wilt, ook een foto van jou toevoegen, zo kom je terecht in ons Sportpretvrienden-album. Je kan vrijblijvend een foto uploaden na je gift, je krijgt nadien een mail met de link om je foto in te sturen.

Ontdek hier wie er reeds in ons Sportpretvrienden-album terug te vinden is.

Kies hieronder bij project voor “Sportpretvriend”.

Ik word Sportpretvriend(in)

Naam*

E-mailadres*

Straat

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bericht

Bedrag €*