Lesgever Sportpret Na School

Eén van de projecten die Sportpret heeft, is Sportpret Na School. Hierbij organiseren we lessenreeksen van 4 tot maximaal 6 lessen die doorgaan op een school vlak na schooltijd. Op een vaste weekdag voorziet een lesgever tussen 15:30 uur en 16:30 uur een leuk beweeg aanbod.

We kiezen voor ons project Sportpret Na School, scholen uit waar veel kinderen les volgen die een verhoogde kans op armoede hebben. Hiervoor baseren we ons op beschikbare cijfers en een persoonlijk contact met de school. Kinderen op deze scholen hebben niet altijd de kans om deel te nemen aan georganiseerde vrije tijdsactiviteiten. Door een gratis activiteit te voorzien op een locatie die ze kennen, vlak na schooltijd, werken we heel drempelverlagend. Door een afwisselend aanbod te voorzien leren de kinderen ook allerlei sporten beter kennen.

Voor onze lessenreeksen zijn we nog op zoek naar lesgevers die tijd hebben om minimum 4 weken na elkaar 1 dag in de week een lesje te begeleiden van 1 uur.

Sportpret voorziet voor elke deelnemer (en lesgever) een leuke Sportpret T-shirt, een stuk fruit en verzekering. De lesgever kan rekenen op een vergoeding en kan via Sportpret ook Sportpretpunten sparen waarmee je gratis bijscholingen kan volgen of kan sparen voor leuke rewards.

Aarzel niet en registreer je hieronder! We contacteren je dan snel met meer informatie.