Helpers gezocht!

Er zijn verschillende taken mogelijk bij Sportpret. Als evenement vrijwilliger kan u aan de slag, u helpt dan op benefieten, kerstmarkten, sportwedstrijden,.. Om zo extra middelen in te zamelen om meer kinderen te laten bewegen en spelen.

Daarnaast organiseert Sportpret gedurende het hele jaar zelf sportactiviteiten, evenementen,.. voor kinderen die opgroeien in kansarmoede. Hiervoor gaan we opzoek naar lesgevers en monitoren die graag met kinderen werken en liefst ervaring hebben met (sport)les geven. We zoeken zowel sportlesgevers voor kinderen van 6 tot 12 jaar als ook kleuterbegeleiders voor 3 tot 6 jaar. Verder zoeken we ook monitoren die de lesgevers ondersteunen. Onder ‘Helpers gezocht’ vindt u al onze vrijwilligersvacatures. Geen opdracht bij jou in de buurt en toch geïnteresseerd om vrijwilligerswerk te doen? Registreer je alvast en we brengen jou op de hoogte wanneer we opdrachten in de buurt beschikbaar hebben.

Vereisten:

  • graag werken met kinderen
  • liefst een sport- of pedagogisch diploma of in opleiding

Aanbod:

  • Een vrijwilligersvergoeding voor sportlesgevers, kleuterbegeleiders  en voor monitoren. Per vacature is dit duidelijk vermeld.
  • Een geweldige ervaring rijker! De kans om nieuwe ervaringen/vaardigheden op te doen en nieuwe mensen te leren kennen.

Ook stage opdrachten en/of studenten in opleiding zijn zeer welkom!

 Getuigenissen vrijwilligers

Ontdek hier het verhaal van Kyara, één van onze vrijwilligers.

Ontdek hier het verhaal van Ellen, één van onze vrijwilligers.

Ontdek hier het verhaal van Biba, zij deed enkele maanden stage bij Sportpret.

Ontdek hier het verhaal van Lauren, zij deed enkele maanden stage bij Sportpret.