Helpers gezocht!

Er zijn verschillende taken mogelijk bij Sportpret. Als evenement vrijwilliger kan u aan de slag, u helpt dan op benefieten, kerstmarkten, sportwedstrijden,.. Om zo extra middelen in te zamelen om meer kinderen te laten bewegen en spelen.

Daarnaast organiseert Sportpret gedurende het hele jaar zelf sportactiviteiten, evenementen,.. voor kinderen die opgroeien in kansarmoede. Hiervoor gaan we opzoek naar lesgevers die graag met kinderen werken en liefst ervaring hebben met (sport)les geven. We zoeken zowel sportlesgevers voor kinderen van 6 tot 9 jaar als ook kleuterbegeleiders voor 3 tot 6 jaar. Verder zoeken we ook monitoren die de lesgevers ondersteunen.

Vereisten:

  • graag werken met kinderen
  • liefst een sport- of pedagogisch diploma of in opleiding

Aanbod:

  • een vrijwilligersvergoeding van 34 euro voor sportlesgevers en kleuterbegeleiders en 17 euro voor monitoren.
  • een geweldige ervaring rijker! De kans om nieuwe ervaringen/vaardigheden op te doen en nieuwe mensen te leren kennen.

Ook stage opdrachten en/of studenten in opleiding zijn zeer welkom!

Concreet zoeken we voor volgende activiteiten lesgevers / kleuterbegeleiders / monitoren.

1. Sportpretdagen

  • 2 sportlesgevers* (34 euro/sportdag)
  • 1 kleutersportbegeleider** (kleuterjuf/multimovebegeleider/..) (34 euro/sportdag)
  • 1 monitor als ondersteuning bij kleutersport (17 euro/sportdag)

Aangestuurd door een verantwoordelijke zorg je er samen voor dat de kinderen een geweldige dag beleven!
Je bent beschikbaar van 12 uur tot 17 uur tijdens de paas- of zomervakantie. Je kan komen helpen vanaf 1 dag. Meerdere dagen of zelfs een volledige week is zeker mogelijk!

* Taak sportlesgever: Je organiseert zelfstandig een uurtje sport voor een groep van max 12 kinderen tussen de 6 en de 9 jaar oud.  Tijdens een sportdag organiseert je tweemaal hetzelfde sportuurtje.
Daarnaast werk je samen met andere lesgevers/begeleiders tijdens de kennismakingsspelletjes en het slotspel. De sport die je geeft is volledig vrij te kiezen. Aan de hand van de sport(en) die je wenst te geven en de data dat je beschikbaar bent, word je ingepland op een sportdag.

**Taak kleutersportbegeleider: Je organiseert zelfstandig een namiddag vullend sportprogramma voor een groep van 15-20 kleuters tussen de 3 en de 6 jaar oud. Er is een extra monitor aanwezig ter ondersteuning.
Daarnaast werk je samen met andere lesgevers/begeleiders tijdens de kennismakingsspelletjes en het slotspel. Het programma dat je geeft is in overleg te bepalen.

We zoeken begeleiders voor zowel Antwerpen als Turnhout!

Nog vragen? Interesse?
Klik hier voor contact op te nemen!

2. Sportpret Na School

  • 1 sportlesgever

Taak: je organiseert zelfstandig een uurtje naschools sporten. je beoefent een sport waarin je enkele initiatielessen wil geven. Je bent als enige begeleider verantwoordelijk voor een groep van max 15 deelnemers tussen de 6 en de 8 jaar oud. Daarnaast zorgt u ook voor een vlot begin en einde van het sportuurtje. Je bent minstens 5 opeenvolgende weken een uurtje beschikbaar tussen 15:30 en 16:30 uur. Je bent zelfstandig en kan voor een groep kinderen staan. Je krijgt een vergoeding van 15 euro/les.

We zoeken begeleiders voor zowel Antwerpen, Sint-Niklaas als Turnhout!

Nog vragen? Interesse?
Klik hier voor contact op te nemen!