Onze puzzel is opgelost!

Kijk jij ook uit naar die heerlijke zomerdagen gevuld met sport en ontspanning? Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. 1 op 5 kinderen in België groeit op in (kans)armoede. Dat is veel, heel veel…. Sportpret biedt deze zomervakantie in Vlaanderen en Brussel opnieuw gratis Sportpretdagen. Sportpret laat zo deze kinderen weer kind zijn!

Afgelopen zomer leerde ik bij Sportpret nieuwe sporten kennen tijdens de Sportpretdagen! Ik ontdekte dat ik hard met de bal kan gooien.

Noah – deelnemer Sportpret

Groei Sportpret

Op 6 jaar tijd is de werking van Sportpret sterk gegroeid op alle vlakken. Elk jaar opnieuw bereiken we onze doelstellingen én meer. Hierdoor kunnen we steeds meer kinderen in (kans) armoede laten genieten van sport en spel. Vorig jaar bereikten we in totaal 11.395 deelnames aan onze activiteiten! Onze snelle groei komt echter ook met een prijs. Hoe meer Sportpretdagen er georganiseerd worden, hoe meer middelen er moeten worden verzameld. En dat loopt niet altijd even vlot. Helaas resulteerde dit vorig corona jaar in een verlies van meer dan 32.000 euro.

Ben jij het puzzelstukje dat we missen?

Help jij mee onze puzzel oplossen? Dat kan met een gift. Ook voor jou is dit interessant omdat jouw gift 45% fiscaal aftrekbaar is vanaf een bedrag van €40. Ook kleinere giften zijn meer dan welkom. Deze kleinere giften kunnen we combineren tot een volledig puzzelstuk.

Onze puzzelstukactie is afgelopen! De volledige puzzel is gelegd. Bedankt aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Laatste update puzzel: 21/06/2022

Ik schenk een puzzelstuk

Bedrag

Help onze puzzel leggen. Help mee aan een sportieve zomer voor kinderen in (kans) armoede.