Puzzelstuk actie

Kijk jij ook uit naar die heerlijke zomerdagen gevuld met sport en ontspanning? Helaas is dit voor kinderen in armoede niet vanzelfsprekend. Daarom organiseert Sportpret ook deze zomervakantie in Vlaanderen en Brussel gratis Sportpretdagen. Sportpret laat zo deze kinderen weer kind zijn!

“Sport is mijn passie. Jongeren zijn mijn passie. Om voor deze doelgroep, jongeren die in armoede leven, toch les te kunnen geven en een glimlach op hun gezicht te toveren, vind ik heel mooi.”.

Jaimie- Sportlesgever bij Sportpret

Groei Sportpret

Op 8 jaar tijd is de werking van Sportpret sterk gegroeid op alle vlakken. Elk jaar opnieuw bereiken we onze doelstellingen én meer. Hierdoor kunnen we steeds meer kinderen in (kans) armoede laten genieten van sport en spel. Onze snelle groei komt echter ook met een uitdaging, want de financiële opbrengst uit onze Sportpretdagen zijn onbestaande. Hoe meer Sportpretdagen er georganiseerd worden, hoe meer middelen er moeten worden verzameld. Helaas blijven de armoedecijfers over heel Vlaanderen stijgen en is er meer dan ooit nood aan aanbod voor onze doelgroep. Samen met jullie en onze fantastische vrijwilligers maken we het verschil voor kinderen in armoede.

“Een lach op kinderen hun gezicht brengen, geeft enorm veel voldoening. De kinderen zien openbloeien is het mooiste aan dit werk.”

NORE- vrijwilligster bij Sportpret

Ben jij het puzzelstukje dat we missen?

Om deze kinderen een leuke en sportieve zomer te bezorgen, hopen wij op uw steun. Hiervoor organiseren we een puzzelstuk actie. Voor elke gift van 40 euro komt er een puzzelstuk vrij. Bij onze puzzelstuk actie vorig jaar verscheen er, buiten een leuke foto, ook een heel mooi bedrag van 4.000 euro op het scherm. Dit jaar gaan we naar een hoger (puzzel) niveau, met meer stukjes en met een einddoel van 5.000 euro en een leuke zomervakantie voor kinderen in armoede. Wil je volgen hoe het puzzelen verloopt? Neem dan zeker een kijkje onderaan de webpagina of volg onze sociale media. 

Help jij mee onze puzzel oplossen? Dat kan met een gift. Ook voor jou is dit interessant omdat jouw gift 45% fiscaal aftrekbaar is vanaf een bedrag van €40. Ook kleinere giften zijn meer dan welkom. Deze kleinere giften kunnen we combineren tot een volledig puzzelstuk.

Ik schenk een puzzelstuk

Laatste update puzzelstuk actie: 12/07/2024 .

Help onze puzzel leggen. Help mee aan een sportieve zomer voor kinderen in (kans) armoede.