Spelbox met 2 spelpakketten

De Spelbox bestaat uit 2 spelpakketten.

De Gezonde Memory

Ons nieuwste spel heet “De Gezonde Memory” en is ideaal om jonge kinderen te laten kennismaken met allerlei soorten groenten en fruit. In het spelpakket zitten maar liefst 50 spelkaarten. Je kan makkelijk het spel eenvoudiger maken voor jonge kinderen met minder speelkaarten. Het spel bevat ook nog een leuke extra voor de iets oudere kinderen. Kortom een ideaal spel om in huis te hebben om spelend te leren! Je kan dit ook als gespreksstarter gebruiken met je kind om over gezonde voeding te praten. Misschien kan je wel linken leggen naar de maaltijd die jullie die dag eten?

Spelen rond gezonde voeding

Sportpret heeft vanuit haar eigen ervaringen gemerkt dat gezonde voeding nog een werkpunt is bij vele kinderen en jongeren. Daarom zijn we enkele maanden geleden gestart met het ontwikkelen van ons eigen spelpakket: “Spelen rond gezonde voeding”. Hierbij voorzien we een kaartspel van 52 kaarten en 15 verschillende spelfiches die gespeeld kunnen worden met dit kaartspel.

De spelen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (7 spelen), vanaf 8 jaar (6 spelen) en vanaf 10 jaar (3 spelen). Uiteraard zijn dit maar adviesleeftijden en kunnen de meeste spelen met kleine aanpassingen ook voor andere leeftijdscategorieën gebruikt worden. Bij enkele spelen kan dit ook gecombineerd worden met sportactiviteiten/bewegen.

De 15 spelfiches bestaan uit bestaande spelen die we lichtjes hebben omgevormd zodat ze ook met ons kaartspel gespeeld kunnen worden. (Kwartet, memory voor gevorderden, wie is het,..) En spelen die we volledig zelf hebben uitgewerkt zoals Chef kok, Chef kok unlimited, Chef kok healty, Chef kok all day, voedingsrace, voedingsspecialist,.. Er is kortom voor ieders wat wils in dit spelpakket!

Spelbox: prijs

Deze spelpakketten bieden we nu ook te koop aan. Zo kunnen we overal kinderen meer laten leren over gezonde voeding. Deze spelpakketten zijn met veel zorg en detail samengesteld om zo tot een ideale mix van leren en spelen te komen. De aankoopprijs bedraagt 30 euro (+ €3 verzendingskosten).

U krijgt het kaartspel opgestuurd en de spelhandleiding (23 pagina’s) krijgt u via mail bezorgd.

Bestel hier uw spelpakket

    Nadat u op kopen klikt, bevestigd u de aankoop. U ontvangt de factuur later via mail (check zeker uw spam).
    Het spelpakket wordt verzonden na ontvangst van het bedrag, dit kan enkele dagen duren.