Talenco: Diamanten sponsor

Groot nieuws voor 2020! Talenco is een nieuwe sponsor die Sportpret steunt in de verdere uitbreiding van onze sport- en spelactiviteiten. Talenco is onze eerste diamanten sponsor, dit is het grootste sponsorpakket dat we aanbieden. Met de steun en vertrouwen van Talenco kunnen we ongeveer 15 Sportpretdagen organiseren in 2020. Goed voor 450 deelnames!

We zijn zelf een sportieve organisatie met heel wat sportievelingen aan boord. Daarom beseffen we maar al te goed hoe belangrijk sport en beweging is voor kansarme kinderen en hoe belangrijk het is dat ze hier vanaf hun jonge jaren reeds toegang tot hebben.

Jade Goossens – Communications & Marketing | Talenco

Wat is Talenco?

Talenco is actief in de industriële sector en biedt technische en operationele steun aan bedrijven bij (onderhouds)projecten en technologische uitdagingen. Op deze manier leveren ze een toegevoegde waarde aan de maatschappij via techniek en technologie door maximaal in te zetten op innovatie, stabiliteit en knowledge sharing in engineering, constructie en onderhoud.

 “Naast techniek en technologie vinden we het belangrijk om ook op andere manieren een steentje bij te dragen aan de maatschappij. We zijn zelf een sportieve organisatie met heel wat sportievelingen aan boord. Daarom beseffen we maar al te goed hoe belangrijk sport en beweging is voor kansarme kinderen en hoe belangrijk het is dat ze hier vanaf hun jonge jaren reeds toegang tot hebben. In Sportpret vonden we dan ook een waanzinnige organisatie die we graag verder vooruit helpen.”

Bent u ook geïnteresseerd om met uw bedrijf onze organisatie (financieel) te ondersteunen? Contacteer ons snel op info@vzwsportpret.be voor meer informatie.