Sportpretdagen Antwerpen

Tijdens de paas- en zomervakantie organiseren we tal van Sportpretdagen. Tijdens deze namiddagen (13u tot 16:30u) bieden we een leuk aanbod van sport en spel aan voor kinderen tussen 3 en 9 jaar die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Taak: Je organiseert zelfstandig een uurtje beweging voor een groep van 8-15 kinderen tussen de 6 en de 9 jaar oud. Het niveau is gelijk aan een initiatie niveau. Tijdens een sportdag organiseer je tweemaal hetzelfde sportuurtje.
Daarnaast werkt u samen met andere lesgevers/begeleiders tijdens de kennismakingsspelletjes en het slotspel. De sport die u geeft is volledig vrij te kiezen. Aan de hand van de sport(en) die u wenst te geven wordt u ingepland op een sportdag.

Vereisten: Je bent liefst in het bezit van een diploma (initiator of hoger)/of veel ervaring in de sporttak die je wilt geven of bezit een diploma als leerkracht (LO).

Tijd: Je geeft zelf aan welke periodes/dagen je in de vakanties beschikbaar bent en hoeveel dagen je wilt komen lesgeven. Dit kan al vanaf 1 dag, maar meerdere dagen is ook zeker mogelijk!
De sportdagen starten om 13:00u. en eindigen rond 16:30u. Van de sportlesgevers wordt verwacht een uurtje vroeger aanwezig te zijn en een half uur langer te blijven. (klaarzetten en opruimen van het materiaal)

Vergoeding: Als lesgever krijg je een vergoeding van 34 euro per Sportpretdag.

Locatie: Antwerpen Noord, Buurtsporthal Park Spoor Noord OF Antwerpen Kiel, Sporthal Kiel OF Antwerpen Luchtbal.

Nog vragen? Interesse?
Klik hier voor contact op te nemen!