Sportpretdagen Antwerpen

Tijdens de paas- en zomervakantie organiseren we tal van Sportpretdagen. Tijdens deze namiddagen (13u tot 16:30u) bieden we een leuk aanbod van sport en spel aan voor kinderen tussen 3 en 9 jaar die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Taak: Je organiseert zelfstandig een uurtje beweging voor een groep van 8-15 kinderen tussen de 6 en de 9 jaar oud. Het niveau is gelijk aan een initiatie niveau. Tijdens een sportdag organiseer je tweemaal hetzelfde sportuurtje.
Daarnaast werkt u samen met andere lesgevers/begeleiders tijdens de kennismakingsspelletjes en het slotspel. De sport die u geeft is volledig vrij te kiezen. Aan de hand van de sport(en) die u wenst te geven wordt u ingepland op een sportdag.

Vereisten: Je bent liefst in het bezit van een diploma (initiator of hoger)/of veel ervaring in de sporttak die je wilt geven of bezit een diploma als leerkracht. Ben je student in een relevante opleiding zoals Sport en Bewegen, leerkrachtenopleiding,.. Dan kan je ook zeker kandidaat stellen!

Tijd: Je geeft zelf aan welke periodes/dagen je in de vakanties beschikbaar bent en hoeveel dagen je wilt komen lesgeven. Dit kan al vanaf 1 dag, maar meerdere dagen is ook zeker mogelijk!
De sportdagen starten om 13:00u. en eindigen rond 16:30u. Van de sportlesgevers wordt verwacht een uurtje vroeger aanwezig te zijn en een half uur langer te blijven. (klaarzetten en opruimen van het materiaal)

Vergoeding: Als lesgever krijg je een vergoeding van 34 euro per Sportpretdag.

Locatie: Antwerpen Noord, Buurtsporthal Park Spoor Noord OF Antwerpen Kiel, Sporthal Kiel OF Antwerpen Luchtbal.

Nog vragen? Interesse?
Klik hier voor contact op te nemen!