Sportpretdagen

Tijdens de schoolvakanties organiseren we tal van Sportpretdagen. Tijdens deze namiddagen (13u tot 16:30u) bieden we een leuk aanbod van sport en spel aan voor kinderen tussen 3 en 9 jaar (soms tot 12 jaar) die opgroeien in een maatschappelijk kwetsbare situatie.

Taak: Je organiseert zelfstandig een uurtje beweging voor een groep van 8-15 kinderen tussen de 6 en de 9 jaar oud. Het niveau is gelijk aan een initiatie niveau. Tijdens een sportdag organiseer je tweemaal hetzelfde sportuurtje.
Daarnaast werk je samen met andere lesgevers/begeleiders tijdens de kennismakingsspelletjes en het slotspel. De sport die je geeft is volledig vrij te kiezen. Aan de hand van de sport(en) die je wenst te geven wordt je ingepland op een sportdag.

Vereisten: Je bent liefst in het bezit van een diploma (initiator of hoger)/of ervaring in de sporttak die je wilt geven of bezit een diploma als leerkracht. Ben je student in een relevante opleiding zoals Sport en Bewegen, leerkrachtenopleiding,.. Dan kan je ook zeker kandidaat stellen!

Tijd: Je geeft zelf aan welke periodes/dagen je in de vakanties beschikbaar bent en hoeveel dagen je wilt komen lesgeven. Dit kan al vanaf 1 dag, maar meerdere dagen is ook zeker mogelijk!
De sportdagen starten om 13:00u. en eindigen rond 16:30u. Van de sportlesgevers wordt verwacht een uurtje vroeger aanwezig te zijn en een half uur langer te blijven. (klaarzetten en opruimen van het materiaal)

Vergoeding: Als lesgever krijg je een vergoeding van 35 euro per Sportpretdag (13u-16:30u).

Locaties

  • Antwerpen Noord, Buurtsporthal Park Spoor Noord (volgende Sportpretdagen: Herfstvakantie)
  • Antwerpen Kiel, Sporthal Kiel (volgende Sportpretdagen: Herfstvakantie)
  • Antwerpen Luchtbal, Sporthal Luchtbal. (volgende Sportpretdagen: Herfstvakantie)
  • Turnhout, Sporthal Heilig Graf (volgende Sportpretdagen: Paasvakantie)
  • Genk, locatie TBA
  • Vilvoorde, Stedelijke sporthal (volgende Sportpretdagen: Herfstvakantie)
  • Leuven, locatie Sancta Maria (volgende Sportpretdagen: Herfstvakantie)
  • Brussel, locatie TBA

Neem je liever even contact op met 1 van onze medewerkers? Je vindt hun contactgegevens hier. Bel, sms of whatsapp hen zeker als je vragen hebt.