Spelpakketten

Sportpret biedt spelpakketten aan rond gezonde voeding. Dit doen we omwille van twee redenen. Enerzijds willen we kinderen sensibiliseren over gezonde, evenwichtige voeding d.m.v. leuke spelletjes. Anderzijds willen we ook een deeltje eigen inkomsten genereren. Met onze spelpakketten verdienen we zeker geen fortuin, maar elke bijdrage investeren we 100% in de werking van Sportpret, om zo kinderen die opgroeien in (kans)armoede gratis te laten sporten en spelen.

HET AANBOD

Eenvoudig en laagdrempelig.

De Gezonde Memory – €10

Een memory met 50 speelkaarten. Ideaal om thuis met het gezin te spelen en kennis te maken met allerlei groenten en fruit.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.


Reeds 125 spelpakketten verkocht! UITVERKOCHT!

Spelen rond gezonde voeding – €20

Dit kaartspel met 52 speelkaarten heeft veel opties. Er kunnen maar liefst 15 verschillende spelen mee gespeeld worden. Zowel in kleine groepjes als met een hele klas. Het spel kan zowel thuis als op school ingezet worden. Uren speelplezier.


Nieuw in het aanbod!

NIEUW! Het gezonde straatfeest – €45

Dit gezelschapsspel met 325 speelkaarten, spelbord, pionnen en dobbelsteen laat je helemaal meeslepen in uren speelplezier rond gezonde, evenwichtige voeding en beweging.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.


VOORDEELPAKKET!

Spelbox met 2 spelpakketten. – De gezonde memory + Het gezonde straatfeest – €54

Kan je niet kiezen? Bestel dan onze beide spelpakketten! Je krijgt De gezonde memory én Het gezonde straatfeest voor €54.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.


Verschijnt in 2023!

We blijven spelpakketten ontwikkelen, check regelmatig onze pagina hier voor updates.