Spelpakketten

Sportpret biedt spelpakketten aan rond gezonde voeding. Dit doen we omwille van twee redenen. Enerzijds willen we kinderen sensibiliseren over gezonde, evenwichtige voeding d.m.v. leuke spelletjes. Anderzijds willen we ook een deeltje eigen inkomsten genereren. Met onze spelpakketten verdienen we zeker geen fortuin, maar elke bijdrage investeren we 100% in de werking van Sportpret, om zo kinderen die opgroeien in (kans)armoede gratis te laten sporten en spelen.

HET AANBOD

Eenvoudig en laagdrempelig.

De Gezonde Memory – €10

Een memory met 50 speelkaarten. Ideaal om thuis met het gezin te spelen en kennis te maken met allerlei groenten en fruit.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.


Reeds 125 spelpakketten verkocht! UITVERKOCHT!

Spelen rond gezonde voeding – €20

Dit kaartspel met 52 speelkaarten heeft veel opties. Er kunnen maar liefst 15 verschillende spelen mee gespeeld worden. Zowel in kleine groepjes als met een hele klas. Het spel kan zowel thuis als op school ingezet worden. Uren speelplezier.


Het gezonde straatfeest – €45

Dit gezelschapsspel met 325 speelkaarten, spelbord, pionnen en dobbelsteen laat je helemaal meeslepen in uren speelplezier rond gezonde, evenwichtige voeding en beweging.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen.


NIEUW! Grijp de Prei!

Ontdek ons nieuw gezondheidsspel Grijp De Prei!

Elke speler draait om de beurt een kaart om. Komt deze kaart overeen met een kaart van een andere speler, zelfde stuk fruit of groente én zelfde gezicht, dan moeten deze spelers zo snel mogelijk de prei grijpen. De speler die als eerste de prei kan grijpen mag zijn gespeelde kaarten aan de andere speler geven. Wie krijgt als eerste al zijn kaarten weggespeeld?

Reactie spel voor 2 tot 8 spelers vanaf 6 jaar. Het gezelschapsspel bevat 96 groente-en fruitkaarten, 10 opdrachtenkaarten en 1 prei totem.