Steun ons

Armoedecijfers blijven stijgen, steeds meer kinderen groeien op in armoede. Dat moet stoppen! U kan voor Adam, Rania, Aisha, Noor, Soufiane,.. en zoveel meer kinderen een verschil betekenen. MAAK HET VERSCHIL! En bezorg deze kinderen door uw steun een leuke spel- of sportactiviteit. Zo vergeten ze even alles, en kunnen ze opnieuw 100% kind zijn.

Sportpret vzw krijgt zijn financiële middelen deels uit subsidies en sponsoring, maar voor een groot deel van u, onze sympathisanten.
Hebt u een interessant voorstel, wilt u zelf iets organiseren ten voordele van onze vzw, laat het ons dan zeker weten.
Giften zijn uiteraard steeds van harte welkom op rekening: BE57 7440 6599 3335 of online via de knop hieronder.

U krijgt ook een fiscaal attest vanaf €40!

Wenst u ons maandelijks te steunen? Dat kan ook! Word sportmeter of sportpeter van onze organisatie en steun ons met een maandelijkse gift naar keuze. Met €5 per maand kan een kindje wekelijks een uurtje sporten.

Bent u op zoek naar een goed doel om op te nemen in uw testament? Ook daarvoor is Sportpret een optie. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Als laatste optie om ons te steunen is er Trooper, wanneer u online bestellingen doet, ga dan via www.trooper.be/sportpret en selecteer uw webshop. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst krijgt Sportpret een klein procent! De ideale manier om ons gratis te steunen, het kost u niets!

Doe net zoals Sven Nys en Erika Van Tielen en steun Sportpret.

Ontdek hun getuigenissen hieronder.


Sportpret staat op: