Sportmeter of -peter

Word jij sportmeter of -peter van Sportpret?1 

Sportpret is een vzw die uitsluitend kan werken door de steun van sponsors, subsidies en sympathisanten. U dus. Daarom doen wij ook een warme oproep. Naar aanleiding van het nieuwe project, Sportpret Na School, is de zoektocht gestart naar extra inkomsten. In de paasvakantie en zomervakantie organiseren we onze succesvolle sportdagen waar we gelukkig sponsors voor vinden. Maar voor het nieuwe project en de overige kosten lanceren we het sportmeter- en sportpeterschap.

Steun Sportpret met een maandelijkse bijdrage van €5. Op die manier geeft u 1 kind de kans om zorgeloos te kunnen sporten.

Opsomming te betalen kosten

Sportpret probeert zo transparant mogelijk te zijn in zijn financiën. De grootste uitgaven die er zijn lijsten we hieronder kort op:

– Aankoop van een T-shirt voor elke deelnemer.
– Aankoop van fruit voor na het sporten. Sportpret zet zich namelijk in om ook, naast sporten, gezonde voeding te promoten bij onze doelgroep.
– Het aankopen en onderhouden van bepaald sportmateriaal.
– Onkostenvergoeding voor onze gediplomeerde sportlesgevers.

Wil u Sportpret vzw steunen in haar missie om sport voor elk kind, ongeacht financiële middelen, te organiseren?

Eenmalige gift

U kan uiteraard ook een eenmalige gift doen aan Sportpret vzw. Ook voor speciale gelegenheden kan u Sportpret kiezen als goed doel om te steunen, geboorte, huwelijk, verjaardag,.. Wij bezorgen u graag folders die u dan zelf kan verspreiden onder uw genodigden.

Onze giftenrekening: BE57 7440 6599 3335