Sportmeter of -peter

Word jij Sportmeter of -peter van Sportpret?

Sportpret is een vzw die uitsluitend kan werken door de steun van sponsors, subsidies en sympathisanten. U dus. Daarom doen wij ook een warme oproep. Naar aanleiding van onze projecten Sportpret Na School en onze Sportpretdagen zoeken wij Sportmeters en Sportpeters die onze organisatie een warm hart toedragen en ons willen steunen met een maandelijks bedrag. Je krijgt ook een fiscaal attest voor jouw gift!

Steun Sportpret met een maandelijkse bijdrage van €5, €10 of €20. Op die manier geeft u kinderen de kans om wekelijks zorgeloos te kunnen sporten.

Opsomming te betalen kosten

 Sportpret probeert zo transparant mogelijk te zijn in zijn financiën. De grootste uitgaven die er zijn lijsten we hieronder kort op:

 – Aankoop van een T-shirt voor elke deelnemer.
– Aankoop van fruit voor na het sporten. Sportpret zet zich namelijk in om ook, naast sporten, gezonde voeding te promoten bij onze doelgroep.
– Het aankopen en onderhouden van sportmateriaal.
– Onkostenvergoeding voor onze gediplomeerde sportlesgevers.

Liever zelf doen via jouw bank?

Doe je liever jouw maandelijkse overschrijving via jouw vertrouwde bank? Ook dat is natuurlijk mogelijk! We vragen je dan om onderstaande formulier in te vullen zodat we de nodige gegevens hebben voor onder andere het fiscaal attest. Vervolgens kan u op onderstaande giftenrekening uw maandelijkse gift overschrijven.

    U dient de domiciliëring zelf uit te voeren bij uw bankinstelling.

    Bedankt voor uw steun als sportmeter of sportpeter!
    U kan uw maandelijkse storting uitvoeren op

    Onze giftenrekening: BE57 7440 6599 3335

    Met als mededeling: Sportmeter of Sportpeter