Sportmeter of -peter

Word jij sportmeter of -peter van Sportpret?

Wil u Sportpret vzw steunen in haar missie om sport voor elk kind, ongeacht financiële middelen, te organiseren? Klik hier!

Sportpret is een vzw die uitsluitend kan werken door de steun van sponsors, subsidies en sympathisanten. U dus. Daarom doen wij ook een warme oproep. Naar aanleiding van onze projecten Sportpret Na School en onze Sportpretdagen zoeken wij Sportmeters en Sportpeters die onze organisatie een warm hart toedragen en ons willen steunen met een maandelijks bedrag.

Steun Sportpret met een maandelijkse bijdrage van €5. Op die manier geeft u 1 kind de kans om wekelijks zorgeloos te kunnen sporten.

Opsomming te betalen kosten

Sportpret probeert zo transparant mogelijk te zijn in zijn financiën. De grootste uitgaven die er zijn lijsten we hieronder kort op:

– Aankoop van een T-shirt voor elke deelnemer.
– Aankoop van fruit voor na het sporten. Sportpret zet zich namelijk in om ook, naast sporten, gezonde voeding te promoten bij onze doelgroep.
– Het aankopen en onderhouden van sportmateriaal.
– Onkostenvergoeding voor onze gediplomeerde sportlesgevers.

Wil u Sportpret vzw steunen in haar missie om sport voor elk kind, ongeacht financiële middelen, te organiseren? Klik hier!

Hoe werkt het?

U registreert zich hier en vervolgens kan u zelf bij uw bank een bestendige opdracht opgeven ter attentie van Sportpret vzw. Onze giften rekening is BE57 7440 6599 3335.

Registreer je hier als sportmeter of sportpeter!

Bedankt voor uw steun als sportmeter of sportpeter!
Uw kan uw maandelijkse storting uitvoeren op

BE57 7440 6599 3335

Met als mededeling: Sportmeter of Sportpeter

Eenmalige gift

U kan uiteraard ook een eenmalige gift doen aan Sportpret vzw. Ook voor speciale gelegenheden kan u Sportpret kiezen als goed doel om te steunen, geboorte, huwelijk, verjaardag,.. Wij bezorgen u graag folders die u dan zelf kan verspreiden onder uw genodigden.

Naam*

E-mailadres*

Straat

Postcode

Plaats

Land

Project*

Bericht

Bedrag €*Liever een betaling via jouw bankinstelling uitvoeren? Hieronder vindt u onze giftenrekening.

Onze giftenrekening: BE57 7440 6599 3335