De warmste week

De laatste weken waren hartverwarmend! Verschillende acties die werden georganiseerd tijdens De Warmste Week ten voordele van Sportpret.

Hieronder geven we een kort overzicht van de verschillende acties! Ze worden chronologisch gerankschikt:

– Vito Quiz for life, een quiz van Young Vito ten voordele van 4 verschillende goede doelen. Sportpret heeft maar liefst 1089 euro gekregen!

– De warmste bootcamp, drie weken lang kon je op donderdag met Marie en Emely een uurtje gaan zweten voor het goede doel. Er is meer dan 325 euro ingezameld!

– KU Leuven badminton for life, de universitaire badmintonploeg heeft 24 uur lang acties georganiseerd, toernooien, demowedstrijden, ontbijt,.. Dit alles bracht 1648,41 euro op!

– Koers op rollen, de studenten van Thomas More Hogeschool te Turnhout organiseerden een sportieve activiteit op hun campus. Deze actie bracht 1000 euro op!

– Pluimradio, soepverkoop en eigen warmathon, basisschool De Pluim in Hoboken organiseerde verschillende activiteiten ten voordele van Sportpret, de leerlingen kozen zelf om onze organisatie te steunen. Benieuwd welk gigantisch bedrag de school verzamelde? Check het filmpje hieronder!

 

– Leerkrachten van Mariagaarde wandelen voor Sportpret. De leerkrachten gingen vrijdag 22 december te voet naar de school, sommige vertrokken al om 4 uur snachts om op tijd aan te komen. Ze lieten zich sponsoren door de leerlingen en ouders van de school. Meer dan 40 leerkrachten en personeelsleden stapten mee! En brachten zo 1800 euro op met hun sponsortocht.

– Speelbabbel for life, een actie waarbij warmtekussentjes verkocht werden voor 10 euro. De actie bracht 365 euro op!

– De warmste workout, ALL INE Workouts organiseerde zaterdag 23 december een workout. De deelnemers mochten een vrije bijdrage doen. Zo is er maar liefst 203,50 euro verzameld! Bedankt Aline!

BEDANKT AAN ALLE DEELNEMERS, ORGANISATIES, SYMPATHISANTEN DIE ONS GESTEUND HEBBEN!

Dankzij jullie kunnen we volgend jaar nog meer kinderen bereiken!