Inschrijvingen Paasvakantie deels stilgelegd

Beste inschrijvingspartner, door de nieuwe afgekondigde jeugdwerkregels voor de paasvakantie, en de sterke onduidelijkheid op dit moment voor wat dat in de praktijk brengt, hebben we alle groepen teruggebracht tot 10 deelnemers. Dit betekent dat voor sommige activiteiten nu niet meer kan ingeschreven worden, ondanks onze reminder van vrijdagnamiddag om nog extra kinderen in te schrijven.

We bekijken zo snel mogelijk hoe we alle kinderen die reeds ingeschreven hebben, kunnen laten deelnemen aan onze activiteiten. We willen ons maximaal inspannen om voor alle kinderen een aanbod te voorzien, binnen de zeer strikte regels die ons worden opgelegd.

Sommige activiteiten zaten reeds goed vol, zoals de Sportpretdagen in Antwerpen Noord en Antwerpen Kiel, andere locaties zoals Antwerpen Luchtbal, Turnhout, Genk, Leuven en Brussel hebben nog (beperkt) plaats.