API

Sportpret staat voor kwaliteit, op alle vlakken. We zijn een waardengedreven organisatie. Zoals je hier kan terugvinden. Waarden zoals gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect zijn de hoekstenen van onze organisatie.

We willen dan ook steeds met een open blik kijken naar de werking en een veilige omgeving creëren. Mochten er toch zaken zijn waar jij als deelnemer, vrijwilliger, medewerker, donateur, partnerorganisatie,.. niet goed bij voelt, kan je steeds contact opnemen met onze Aanspreekpersoon Integriteit. Opmerkingen die kwetsen of ongewenst zijn, samenwerkingen waar je jezelf niet goed bij voelt, slechte ervaringen,.. Je kan daar steeds onze API over contacteren.

Wie is onze API?

Nisa Vermeiren is sociaal werker en werkt dagdagelijks met mensen. Nisa wordt getypeerd door haar luisterend oor en sterke wilskracht om onrecht tegen te gaan. Nisa is lid van de raad van bestuur. Zij heeft daar ook de rol om te rapporteren over klachten die binnenkomen maar steeds vanuit 100% anonimiteit én overleg met jou.

Nisa kan bereikt worden op: api@vzwsportpret.be. Deze mailbox kan enkel door Nisa geraadpleegd worden.