Wie?

Algemeen coördinator: Kathie

Kathie ondersteunt het Sportpretteam als Algemeen coördinator. Een team dat zich gedragen voelt kan bergen verzetten. Ze toveren op deze manier op duizenden kindergezichten een glimlach.

De visie van Sportpret trek ik graag door naar mijn gezinsleven: bewegen en gezonde voeding is een basisrecht en de basis van een gezond leven. Daarom geef ik zelf ook sporttraining in groep en maak ik van de kookmomenten thuis een gezinsbezigheid.

Contactgegevens
Mail: Kathie@vzwsportpret.be
GSM: 0480/63.57.06

Algemeen coördinator

Anneline

Anneline is sinds februari 2022 halftijds aan de slag als stafmedewerker. Ze ondersteunt de algemeen coördinator in allerlei taken en projecten en zal voornamelijk met drie grote thema’s bezig zijn: beleidsevaluatie/ondersteuning, fundraising/communicatie en tijdelijke projecten/werkgroepen.

Contactgegevens
Mail: anneline@vzwsportpret.be
GSM: 0484/24.41.09

Stafmedewerker

Ineke

Ineke studeerde pedagogie en opvoeding- coaching. Sinds eind april 2024 is Ineke projectmedewerker voor de regio Antwerpen en Turnhout.

Contactgegevens
Mail: Ineke@vzwsportpret.be
GSM: 0484/32.13.44

Regioverantwoordelijke Antwerpen en Turnhout

Steffi

Steffi studeerde sociaal werk en heeft een hart voor organiseren & coördineren. Samen met Ineke staat Steffi in voor een vlot verloop van de activiteiten in Turnhout en Antwerpen.

Contactgegevens
Mail: Steffi@vzwsportpret.be
GSM: 0468/02.64.05

Regioverantwoordelijke Turnhout en Antwerpen

Arno

Arno studeerde Sport en Bewegen en Sport- en Cultuurmanagement aan de Thomas More hogeschool in Turnhout. Sinds begin juni 2023 is Arno regioverantwoordelijke en consulent voor Vlaams-Brabant en Brussel. In zijn vrije tijd houdt Arno vooral van fietsen en lopen.

Contactgegevens
Mail: Arno@vzwsportpret.be
GSM: 0488/77.98.86

Regioverantwoordelijke en consulent voor Vlaams-Brabant en Brussel.

Franz

Franz is onze gezondheidsmedewerker. Met onze workshops gezonde voeding gaat hij samen met kinderen aan de slag rond gezond leven en eten.

Contactgegevens
Mail: Franz@vzwsportpret.be
GSM: 0499/84.58.01

Gezondheidsmedewerker

Heleen

Heleen startte als vrijwilliger in november 2019 bij Sportpret in Genk. Sinds januari 2022 is ze Projectmedewerker voor het aanbod dat we voorzien in Genk. Daarnaast voorziet ze hier ook begeleidingstrajecten naar duurzame vrije tijd. 

Contactgegevens
Mail: Heleen@vzwsportpret.be
GSM: 0480/64.71.00

Projectmedewerker Genk

Sportpretconsulent Genk 

Tibo

Sinds april 2024 is Tibo actief als projectmedewerker voor Genk. Samen met Heleen staat Tibo in voor het activiteitenaanbod voor de kinderen uit deze regio.

Contactgegevens.
Mail: Tibo@vzwsportpret.be
GSM: 0487/85.04.33


Projectmedewerker Genk

Najat

Vanaf 1 oktober 2020 is het eindelijk zover, de laatste stap in het Sportpret-proces is gestart. We begeleiden kinderen naar een duurzame vrijetijdsbesteding met onze eerste deeltijdse Sportpretconsulent. Najat heeft na enkele jaren ervaring bij het team vrijetijdsbemiddelaars van Buurtsport Antwerpen de stap gezet om bij Sportpret dit nieuwe project te trekken. Met haar ervaring en netwerk binnen stad Antwerpen hopen we heel veel kinderen wekelijks te laten sporten en spelen.

Contactgegevens
Mail: Najat@vzwsportpret.be
GSM: 0483/86.07.70

Sportpretconsulent Antwerpen

Jellica

Mijn reis bij Sportpret vzw begon in 2019 als vrijwilliger. In 2022 ben ik begonnen als vast aanspreekpunt voor het project kleutermenu in Antwerpen. Tussen de lachende gezichten van de sportertjes voel ik me thuis. Laten we samen blijven bouwen aan een betere wereld voor onze toekomstige generaties!

Contactgegevens.
Mail: Jellica@vzwsportpret.be
GSM: 0489/89.52.53

Lesgever kleutermenu

Bestuur

  • Jonas Peeters | Voorzitter
  • Dominique Buelens|Bestuurslid
  • Johanna Iriks | Penningmeester
  • Laïna Iriks-Bickx | Bestuurslid en aanspreekpunt integriteit (api@vzwsportpret.be)
  • Lissa Van Riel| Bestuurslid (personeelszaken)
  • Lien de Hoon| Bestuurslid

Adviesraad

De adviesraad is opgericht in 2018 en dient als overlegmoment om de verdere toekomst uit te stippelen van Sportpret. Naast vertegenwoordiging van de raad van bestuur bestaat onze adviesraad uit vrijwilligers . Ze zetten zich allen belangeloos in en krijgen hiervoor geen vergoeding.

Lid worden van onze adviesraad? Neem contact op met de voorzitter Jonas op jonas@vzwsportpret.be.

En niet te vergeten…

Alle hardwerkende vrijwilligers die van Sportpret een succes maken!

Oprichting Sportpret vzw

Vzw Sportpret, werd opgericht door de familie Iriks in 2016. Het doel is steeds geweest om kinderen die opgroeien in kansarmoede te versterken via sport en spel. Ondertussen is Sportpret uitgegroeid tot een grote organisatie die door veel meer mensen een warm hart wordt toegedragen. De oprichtende familie blijft betrokken bij de verdere groei van Sportpret vzw en waakt over de oorspronkelijke missie en visie van de organisatie.