Wie?

Algemeen coördinator Tosca

Tosca startte in juli 2021 bij Sportpret als medewerker voor ons aanbod in Vlaams-Brabant en Brussel. Tosca heeft heel wat ervaring in de sportsector en was zelfs een tijd topsportster in hockey. Vanaf september 2022 is zij aan de slag als algemeen coördinator.

Contactgegevens
Mail: tosca@vzwsportpret.be
GSM: 0480/63.57.06

Algemeen coördinator

Stafmedewerker Anneline

Anneline is sinds februari 2022 halftijds aan de slag als stafmedewerker. Ze ondersteunt de algemeen coördinator in allerlei taken en projecten en zal in voornamelijk met drie grote thema’s bezig zijn: beleidsevaluatie/ondersteuning, fundraising/communicatie en tijdelijke projecten/werkgroepen.

Contactgegevens
Mail: anneline@vzwsportpret.be
GSM: 0484/24.41.09

Stafmedewerker

Projectmedewerker Justine

Justine is de ideale persoon om de activiteiten in Antwerpen vlekkeloos te organiseren. In de wijk Luchtbal functioneert Justine als brugfiguur sport en ontspanning. Justine is zeer gedreven en gemotiveerd om de kinderen in de wijk aan te zetten om meer te bewegen. Dit is mogelijk met de steun van het district Antwerpen.

Contactgegevens
Mail: Justine@vzwsportpret.be
GSM: 0485/47.42.22

Projectmedewerker Antwerpen

Projectmedewerker Franz

Franz is projectmedewerker voor Vilvoorde en Antwerpen. In Antwerpen zorgt hij samen met Justine voor een een vlot verloop van de activiteiten. Daarnaast is Franz ook gezondheidsmedewerker. 

Contactgegevens
Mail: Franz@vzwsportpret.be
GSM: 0487/85.04.33

Projectmedewerker Antwerpen en Vilvoorde

Gezondheidsmedewerker

Projectmedewerker Heleen

Heleen startte als vrijwilliger in november 2019 bij Sportpret in Genk. Sinds januari 2022 is ze Projectmedewerker voor het aanbod dat we voorzien in Genk. Daarnaast voorziet ze hier ook begeleidingstrajecten naar duurzame vrije tijd. Tenslotte staat ze samen met Stefanie in voor het aanbod in Turnhout. 

Contactgegevens
Mail: Heleen@vzwsportpret.be
GSM: 0480/64.71.00

Projectmedewerker Genk/Turnhout 

Sportpretconsulent Genk 

Projectmedewerker Anton

Anton studeerde Sportkot aan de KU Leuven en in zijn vrijde tijd is hij een gepassioneerd coach en basketbalspeler. Anton zal als regioverantwoordelijke en consulent voor Vlaams-Brabant en Brussel actief zijn.

Contactgegevens
Mail: Anton@vzwsportpret.be
GSM: 0484/32.13.44

Regioverantwoordelijke Vlaams- Brabant en Brussel  

Vrijwilligersrecruiter

Projectmedewerker Najat

Vanaf 1 oktober 2020 is het eindelijk zover, de laatste stap in het Sportpret-proces is gestart. We begeleiden kinderen naar een duurzame vrijetijdsbesteding met onze eerste deeltijdse Sportpretconsulent. Najat heeft na enkele jaren ervaring bij het team vrijetijdsbemiddelaars van Buurtsport Antwerpen de stap gezet om bij Sportpret dit nieuwe project te trekken. Met haar ervaring en netwerk binnen stad Antwerpen hopen we heel veel kinderen wekelijks te laten sporten en spelen.

Contactgegevens
Mail: Najat@vzwsportpret.be
GSM: 0483/86.07.70

Sportpretconsulent Antwerpen

Projectmedewerker Stefanie

Sinds februari 2022 is Stefanie regioverantwoordelijke Turnhout bij Sportpret. Ze staat samen met Heleen in voor het activiteitenaanbod in de stad Turnhout en voorziet daarnaast ook begeleidingstrajecten naar duurzame vrije tijd.

Contactgegevens.
Mail: Stefanie@vzwsportpret.be
GSM: 0468/02.64.05

Sportpretconsulent Turnhout
Projectmedewerker Turnhout

Bestuur

Toon Deburchgrave | Voorzitter
toon@vzwsportpret.be

Lukas Kint | Ondervoorzitter
Johanna Iriks | Penningmeester
Laïna Iriks-Bickx | Bestuurslid en aanspreekpunt integriteit (api@vzwsportpret.be)
Lissa Van Riel| Bestuurslid (personeelszaken)

Adviesraad

De adviesraad is opgericht in 2018 en dient als overlegmoment om de verdere toekomst uit te stippelen van Sportpret. Naast vertegenwoordiging van de raad van bestuur bestaat onze adviesraad uit vrijwilligers . Ze zetten zich allen belangeloos in en krijgen hiervoor geen vergoeding.

Lid worden van onze adviesraad? Neem contact op met de voorzitter Toon op toon@vzwsportpret.be.

En niet te vergeten…

Alle hardwerkende vrijwilligers die van Sportpret een succes maken!

Oprichting Sportpret vzw

Vzw Sportpret, werd opgericht door de familie Iriks in 2016. Het doel is steeds geweest om kinderen die opgroeien in kansarmoede te versterken via sport en spel. Ondertussen is Sportpret uitgegroeid tot een grote organisatie die door veel meer mensen een warm hart wordt toegedragen. De oprichtende familie blijft betrokken bij de verdere groei van Sportpret vzw en waakt over de oorspronkelijke missie en visie van de organisatie.