Sinterklaasfeest

Op zaterdag 1 december heeft Sportpret in samenwerking met Moeders voor Moeders een groot Sinterklaasfeest georganiseerd voor 750 kinderen. Moeders voor Moeders voorzag samen met de Sint voor elk kind een geweldig cadeaupakket en Sportpret stond in voor de leuke animatie tijdens het wachten.

Zo was er een Sintenkermis met volgende kramen: pakjes in de schoorsteen werpen, om ter hoogste pakjes stapelen, sintenmemory, zaklopen en een eigen sint of pietenmasker knutselen! Daarnaast kon iedereen ook op de gekke fietsen fietsen waarmee de pieten waren aangekomen en was er een leuke draaimolen voor de kleinere kindjes.

Het was een geweldige dag waarbij alle kindjes met een grote glimlach terug naar huis vertrokken zijn. We willen graag Moeders voor Moeders bedanken voor de fijne samenwerking, onze TOPvrijwilligers om zich die dag in te zetten en Stadsmakers voor de financiële ondersteuning.

Er was ook pers aanwezig op dit geweldige feest:

Naast ATV hebben we ook een leuke vermelding gekregen in HLN.