Aanbod paasvakantie

De krokusvakantie is nog maar net gedaan of daar is al weer bijna de paasvakantie! Tijdens de paasvakantie zijn onze bekende Sportpretdagen terug! In Antwerpen Noord organiseren we in de Buurtsporthal in Park Spoor Noord maar liefst 10 Sportpretdagen en in Antwerpen Kiel organiseren we 6 Sportpretdagen in Sporthal Kiel. Ons doel? 500 deelnames bereiken! Daarvoor zijn maar liefst per dag tussen de 6 à 10 vrijwilligers aan de slag die alle activiteiten in goede banen leiden. (En hopelijk zelf niet teveel lijden. 😉 )

We werken in Antwerpen Noord opnieuw samen met onze vertrouwde partnerorganisaties: Moeders voor Moeders, Filet Divers, CAW Antwerpen, Recht-Op, Domo en natuurlijk Buurtsport Antwerpen. In Antwerpen Kiel starten we nieuwe samenwerkingsverbanden op om lokaal de meest kwetsbaarste kinderen te bereiken.

16 Sportpretdagen organiseren is uiteraard ook financieel een grote kost! Met een budget van €3000 euro proberen we er geweldige dagen van te maken. Elke deelnemer krijgt één T-shirt, per dag 2 stukken fruit en een granenkoek en de laatste dag een leuke goodiebag met leuke (gesponsorde) gadgets. Andere uitgaven zijn verzekering, aankoop van (sport)materiaal, lesgeversvergoedingen,..

Omgerekend komt het per kind rond de €5. Onze activiteiten zijn voor de deelnemers volledig gratis! We betalen deze kost deels met subsidies en sponsoring en het andere deel via jullie giften. Bedankt dat jullie deze kinderen leuke, sportieve dagen schenken!

Nog geen gift gedaan en wilt u ons graag steunen? Op BE57 7440 6599 3335 kan u steeds een gift storten ten voordele van onze werking.