Trooper jij mee?

Ook voor onze vereniging is Corona een financieel drama. Veel benefietevenementen gaan -terecht!- niet meer door. Dit zorgt voor onzekerheid. We hebben namelijk wel reeds uitgaven gedaan voor onze activiteiten die niet direct terugbetaalbaar zijn. Maar niet getreurd! Jij kan het verschil maken. Doe jouw aankopen via Trooper en steun zo Sportpret.

Hoe werkt het juist? Per aankoop die jij doet via onze Trooper-pagina bij één van de aangesloten webshops, krijgt Sportpret een klein percentage als gift. Jij betaalt niets extra, de webshop neemt dit op zich. Wij weten ook niet wat je bestelt, die gegevens blijven afgeschermd. Wanneer je jouw naam achterlaat krijgen we enkel door dat je ons steunt en het uiteindelijke bedrag dat dankzij jou aan ons geschonken wordt.

Er zijn zeer veel webshops aangesloten, en nu verhogen een aantal webshops hun bijdrage ook. De moment om jouw online aankopen te doen!

Onze Trooperpagina: www.trooper.be/sportpret