Sportpret on Weels

Sportpret bestelde in januari een kleine bestelwagen. Dit om twee grote redenen. Enerzijds steeg onze transportkost sterk door alle activiteiten die we op allerlei locaties organiseren. Hierbij was het meer dan eens behelpen om het materiaal allemaal ter plekke te krijgen. Anderzijds plannen we ook een pleinaanbod te organiseren op verschillende locaties. Met de kleine bestelwagen kunnen we vlot met ons sportmateriaal op verschillende plekken snel een leuk en kwalitatief aanbod aanbieden.

Door het uitbreken van de Covid-19 pandemie vielen heel wat benefietevenementen in het water, inkomsten die we verwacht hadden vielen plots weg. De bestelwagen die eind mei geleverd wordt was plots onzeker, waar vinden we voldoende middelen om deze effectief aan te schaffen?

Dankzij Nike Covid-19 Community Youth Sport Fund, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, hebben we nu middelen verkregen om alsnog over te gaan tot de effectieve aankoop van de kleine bestelwagen en het organiseren van pleinaanbod. Dit ligt ook in lijn met de nationale maatregelen van activiteiten die kunnen georganiseerd worden. Buitenactiviteiten met voldoende ruimte en in kleine groep.

Meer informatie: https://www.kbs-frb.be/nl/Activities/Grants/2020/2020D5200680216673