Jaarlijkse verkoopactie: koffie of thee!

Sportpret lanceert een verkoopactie. Door de huidige omstandigheden zijn veel benefietevenementen niet kunnen doorgaan. Ook de komende maanden vrezen we ervoor dat er maar weinig benefietevenementen gaan kunnen doorgaan. Daarom lanceren we nu onze verkoopactie in samenwerking met CUBZZ. Aangezien de herfst voor de deur staat, smaakt een lekker warm kopje koffie of thee altijd! Daarom was de keuze snel gemaakt, en kiezen we er voor om pakjes koffie en thee te verkopen.

We kunnen hiervoor rekenen op de steun van CUBZZ, zij verkopen het hele jaar door producten ten voordele van organisaties die zich inzetten om kinderen in een kwetsbare situatie te steunen. CUBZZ schenkt de volledige winstmarge van deze verkoopactie aan Sportpret. Hou je dus niet in, en sla je voorraad koffie of thee nu in!

Vul hieronder het formulier in, we laten spoedig weten wanneer u uw bestelling kan ophalen in één van de vermelde ophaalpunten.

Bestellen voor 15 oktober! Na 15 oktober krijgt u bericht wanneer uw bestelling opgehaald/bezorgd kan worden. Is het niet haalbaar om jouw bestelling op te halen? Laat het ons weten en we proberen het bij jou te leveren.

Bestelformulier

    Vergeet niet de betaling uit te voeren op volgend rekeningnummer met uw volledige naam als mededeling. Pas na betaling is uw bestelling definitief!

    Rekeningnummer: BE57 7440 6599 3335 – SPORTPRET VZW