De Warmste Sportpretweek

Met veel trots lanceren we dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers ons eigen fundraisingsplatform! Nu “De Warmste Week” van concept verandert, gaan er minder benefietacties georganiseerd worden. Terwijl die acties net zorgen voor heel wat centjes die nodig zijn om onze activiteiten ook in 2021 te kunnen organiseren. Daarom lanceren we vandaag, 19 oktober, ons eigen platform zodat iedereen, personen, groepen, verenigingen, bedrijven,.. een actie kunnen opzetten ten voordele van Sportpret.

Hoe werkt het?

  1. Registreer je actie op de site: https://warmste.vzwsportpret.be/
  2. Voer jouw actie uit! Indien je graag hulp hebt, staan we voor je klaar.
  3. Vul het bedrag in dat jouw actie heeft opgebracht en stort de centen.

Op de startpagina van onze ‘Warmste Sportpretweek’ vind je ook een grote teller terug, hier komen alle ingezamelde gelden bij elkaar. Gaan we samen voor een recordbedrag?

Acties kunnen plaatsvinden tussen 19 oktober en 25 december.