De Warmste Sportpret is afgelopen!

De najaar lanceerde Sportpret een eigen platform om fundraisingsacties op te laten doorgaan: “De Warmste Sportpret”. In deze rare tijden niet vanzelfsprekend. Toch waren er leuke acties op het platform! Daarvoor alvast een grote dankjewel! Hieronder geven we een kort overzicht van de acties:

De sportiefste maand bij Aertssen – €720

Het bedrijf Aertssen zal 1€ sponsoren per gesport uur gerealiseerd door de medewerkers binnen de Aertssen Group tussen 1 en 23 december. Voor het aantal gesporte uren tussen 1 en 23 december zullen wij als bedrijf 1€/uur sponsoren, dit alles wordt gemonitord via een app.

In totaal werd er voor 360 uur gesport. Het bedrijf heeft deze inzet verdubbeld naar 720 euro! Sportieve acties en Sportpret, dit ideale combinatie.

Veiling bij Talenco – €580

Ook onze hoofdsponsor deed een hele fijne actie tijdens “De Warmste Week”. Ze organiseerde intern een veiling waarbij medewerkers konden bieden op aanbiedingen die collega’s hadden bedacht (een wijnavond, speciale activiteit,..) Dit alles leverde maar liefst €580 op!

Het warmste ontbijt – €285

Studenten van de UCLL leverde ontbijtpakketten aan huis en verzamelden hier maar liefst €285 euro mee. Hiermee kochten ze sportmateriaal aan dat ze schonken aan Sportpret. Bedankt Alexandre, Senne, Milan & Lowie!

Mondmaskers te koop! – €138

Tine en Els, twee zussen, organiseren elk jaar een leuke actie voor Sportpret. Dit jaar maakte ze feestelijke mondmaskers die ze nadien verkochten. In totaal goed voor €138!

Het resultaat..

In totaal verzamelden we met al deze acties 1723 euro! En dat voor de eerste editie van ‘De Warmste Sportpret’, wauw!

Ook volgend jaar, 1 oktober, starten we opnieuw ‘De Warmste Sportpret‘!