Vacature medewerker Turnhout

Voor onze werking in Turnhout zijn we opzoek naar een medewerker (80% of voltijds) die sterke organisatorische talenten heeft en graag zelfstandig projecten plant, uitvoert en evalueert. Als projectmedewerker zorg je voor de organisatie van de activiteiten in Turnhout in overleg met de provincieverantwoordelijke. Daarnaast voorzie je ook begeleidingstrajecten naar duurzame vrije tijd zoals sportclubs, jeugdbewegingen,.. via individuele begeleidingstrajecten met de gezinnen die deelnamen aan de activiteiten.

MEER INFO

Vacature! Projectmedewerker Genk

Sportpret zoekt voor de werking in Genk een deeltijdse projectmedewerker.

Samen met de provincieverantwoordelijke sta je in voor het aanbod in Genk. Je hoofdtaken bestaan erin de verschillende activiteiten vlot te laten verlopen door het zoeken en inplannen van lesgevers, contacten met partners, scholen, stad,.. om zo tot succesvolle activiteiten te komen.

Als enige medewerker voor de werking van Genk zoeken we een zelfstandige werker die ook vlot kan communiceren naar directe leidinggevende, partners,..

Je komt terecht in een warm team van 7 collega’s die actief zijn over heel Vlaanderen. Je krijgt een flexibel uurrooster, een loon conform de afgesproken barema’s, een transportonkostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding. Daarnaast krijg je kansen om vormingen en bijscholingen te volgen.

De volledige vacature met alle details kan je hier downloaden:

VACATURE VRIJWILLIGERSCOACH/PROJECTMEDEWERKER GENK

De Warmste Sportpret

Sportpret lanceert opnieuw haar actieplatform “De Warmste Sportpret”. Net zoals vorig jaar bieden we nu zelf een plek aan waar iedereen een actie kan opzetten ten voordele van Sportpret vzw. Onder de noemer “De Warmste Sportpret” kunnen er vanaf nu tot 31/12/2021 acties opgezet worden ten voordele van Sportpret op het platform.

We roepen iedereen op om een knotsgekke, leuke, gezellige actie op te zetten! Wij van Sportpret kijken alvast uit naar al jullie geweldige acties!

Graag wat extra hulp bij jouw actie? Geen probleem, contacteer ons gerust om te kijken hoe we kunnen helpen. Indien mogelijk helpen we ook zeker graag met de communicatie en promo van jouw actie.

Sportpret start zelf de eerste actie!

We bijten zelf de spits af met de eerste actie! We organiseren op 4 november opnieuw een comedybenefietavond in Antwerpen. Meer informatie en tickets kan je hier bestellen.

Hoe verliep De Warmste Sportpret in 2020 alweer?

Ondanks Corona werd er toen 1723 euro ingezameld! Ontdek hier welke acties er toen georganiseerd werden.

Sportlesgevers en -monitoren gezocht!

Het nieuwe schooljaar is opgestart, dus ook heel wat van onze lessenreeksen gaan binnenkort terug van start. We zoeken nog heel wat helpende handen. Heb jij zin om als lesgever of monitor aan de slag te gaan bij Sportpret? Hieronder vind je alle opties terug!

Antwerpen

Kleutersportlesgever Antwerpen Noord (woensdag 15u tot 16u)
Kleutersportlesgever Antwerpen Luchtbal (woensdag 17u tot 18u)
Basketballesgever Antwerpen Luchtbal (zondag 14u tot 16u)
Lesgever Sportpret Na School (Scholen: De Optimist, De Dames, Mikado, De Esdoorn, Sportomundo,..) (dag zelf te kiezen)

Turnhout/Arendonk

Lesgever Sportpret Na School (De Smiskens, Stedelijke basisschool Turnhout) (dag zelf te kiezen)
Lesgever spelnamiddagen Merodecenter (woensdag 14u tot 16u)
Monitor spelnamiddagen Fedasil Arendonk (zaterdag 14u tot 17u)

Genk

Lesgever spelnamiddagen (woensdag 14u tot 16u)
Lesgever pleintjesvoetbal (donderdag en vrijdag 16u tot 17u)

Vilvoorde

Lesgever kleutersport (dag zelf te kiezen)
Lesgever Sportpretdagen herfstvakantie

Leuven

Lesgever Sportpretdagen herfstvakantie
Lesgever Sportpret Na School (dag zelf te kiezen)

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN ALS LESGEVER

Meer informatie voor lesgevers en monitoren

Bezoek minister Dalle

Vandaag was er bij Sportpret hoog bezoek, niemand minder dan de minister van Jeugd kwam langs op onze Sportpretdagen in Stad Turnhout . Naast een rondleiding door de activiteiten ter plekke hadden we ook de kans om de werking en groei van Sportpret in detail voor te stellen. Zo vertelde Anne-Sophie over het werk als Sportpretconsulent en kwam een mama die een begeleidingstraject volgt om haar kindjes in te schrijven in jeugdbeweging/sportclub een getuigenis brengen bij de minister. We brachten ook onze inspanning rond gezonde voeding naar voren en stelden onze gezondheidsspelen voor.

Tenslotte hebben we ook het boek “Praktijkgids sociaal-sportief werk” overhandigd waarin onder andere een getuigenis is opgenomen van onze algemeen coördinator en oprichter Ailan Iriks-Bickx.

#Voluitvoorfruit

De zomervakantie staat voor de deur! Meer dan 150 activiteiten staan deze zomer gepland waarmee we mikken op 4000 deelnames! Om dat Sportpret gezonde voeding en beweging een evidente combinatie vindt, verdelen we op onze activiteiten fruit. Zo willen we de link leggen tussen gezonde voeding en sport tegelijkertijd verbieden we ongezonde snacks en frisdranken op onze activiteiten.

In totaal gaan we ongeveer 6000 stukken fruit aankopen, goed voor een kost van €1800. Daarom lanceren we onze campagne #voluitvoorfruit waarbij we aan onze sympathisanten oproepen om een fruitpakket te schenken.

Wil je graag meer informatie of een fruitpakket schenken? KLIK HIER VOOR ALLE INFO!

Bedankt Sporting A

Ook dit jaar steunt Sporting A Sportpret voor het organiseren van heel wat Sportpretdagen in Antwerpen. Door de overeenkomst kan Sportpret extra Sportpretdagen organiseren en kunnen we gratis gebruik maken van de stedelijke sportinfrastructuur.

Samen met de steun van District Antwerpen kunnen we zo 87 Sportpretdagen organiseren verspreid over Antwerpen.