Sportpret bestaat 3 jaar en stelt in primeur nieuwe ambassadeur voor!

20 januari 2016 was de officiële start van Sportpret vzw, wat begon als een klein initiatief om enkele Sportpretdagen te organiseren voor kinderen in armoede tijdens de schoolvakanties is intussen uitgegroeid tot een veel grotere organisatie! Sportpretdagen, Sportpret Na School, Springfeesten, Sinterklaasfeesten,.. allemaal activiteiten om deze kinderen in een kwetsbare situatie een fijne dag te bezorgen. Afgelopen jaar heeft Sportpret 3290 deelnames bereikt, voor 2019 is het doel minstens 5000 deelnames!

En daarvoor krijgen we hulp, vanaf dit jaar wordt Erika Van Tielen onze ambassadeur! “Als mama van 2 stoere jongens weet ik als geen ander hoe belangrijk sport en spel zijn voor opgroeiende kinderen. Goed voor het lichaam, goed voor het hoofd en goed voor de sociale vaardigheden. Voor mijn kinderen is het een evidentie, maar dat geldt lang niet voor al hun leeftijdsgenoten. En daarom vind ik het zo belangrijk om Sportpret te steunen. Wat ik hoop dat binnenkort élk kind van dat naschoolse plezier mag genieten.”

“Als mama van 2 stoere jongens weet ik als geen ander hoe belangrijk sport en spel zijn voor opgroeiende kinderen.”

Met deze samenwerking kunnen we een groter publiek bereiken en hopelijk onze werking nog sterker laten groeien. Want Sportpret is een project van ons allemaal samen, donateurs, sponsors, vrijwilligers en deelnemers. Hopelijk kunnen we in 2019 ook op uw steun rekenen?